goldfix Günlükler

Wiki Article

Çakıl taşı duvar rengi boyası gri duvar rengi ailesinden gelmektedir. Elan mat tonlarda olan bu duvar rengi çağcıl vadi ile epey uyumludur. Parafin renkler ile yetkin bir intibak halindedir.

Kum beji duvar rengi bedduaşap mobilyalar ile berenarı uyumludur. Duvarlarınızda bolca sarı yada beyaz tonlarda köşelere mevla tablolar kullanabilirsiniz.

Gri tonları, sülale dekorasyonunda sıklıkla bileğerlendirilen renkler beyninde taraf tuzakıyor. Sizin derunin evinizin istikrar odası, döşek odası, ayrıca banyo kabilinden farklı alanlarında kullanabileceğiniz griye yaraşıklı renkleri sıralayacağız; ama renk seçimi yaparken gerçekte renk paleti oluşturduğunuzu da belirtmeden geçmeyelim.

Ayan gri duvar boyalı mekân dekorasyonu düzenlemek istiyorsanız koltuklarınızda, perdelerinizde ya da halınızın detaylarında hardal sarkaloriı tercih edebilirsiniz.

Antrasit yeşil rengi evinizde kullanabileceğiniz dobra renklerden birisi. Ancak kasvetli bir vasat yaratmamak sinein çok özen etmeniz gereken renklerden de birisidir. Dekorasyondaki renk uyumuna antrasit yeşil duvar rengi boyası kullanacaksanız çok özen etmeniz gerekmektedir.

Tavanların mekanı örtme görevi burada kullanılacak renk seçimlerinin bile tetik bünyelmasını gerektirir. Renklerin uzaklık ve yakınlık etkisi duvarlar kadar tavanları da ilgilendirir.

Antrasit renkli mobilyalar kuut odası veya akak odası gibi esas mekanlarda kullanıldığında odalara yanıltıcı bir dokunuş ekler ve özge bezemeli unsurlarla kolay geçim esenlar.

Koridorlara geçerli beyaz zehir bir dokunuş mekanların elan çok ferahlanmasına katkı esenlar. Işığın etkisiyle kalburüstü bir ortam oluşturan parafin rengi sık pıtrak koridorlarda kullanılıyor. Beyaz renk yardımıyla kullanıcıların her adım sessiz ve davetkar oluyor.

This website is using a security service to protect itself from online attacks. The action you just performed triggered the security solution. There are several actions that could trigger this block including submitting a certain word or phrase, a SQL command or malformed data.

Antrasit rengi çoğunlukla minimal stilde kullanılır, bu nedenle dekorasyonlarda antrasit ile nötr tonlar beyninde harika bir muvazene katkısızlanabilir.

şayet öyle ise güneş vuran bir duvara kullanılan antrasit boyalar birkaç ton açılıp griye yaklaşacaktır. Şimdi, boya markalarının antrasit tonlarından örnekler verelim. Boya kataloglarında farklı isimler konulsa da bayağıda sunduğumuz renkler antrasit tonlarındadır.

Beyaz zehir ve yağız renklerin karışımından elde edilen gri, dekorasyonda sıkça yeğleme edilir. Gri sprey boya duvar boyası; üzere her renk ile düzen sağlaması, çağdaş ve yalın bir görünüm yaratması ve farklı tonları yardımıyla biraşkın farklı tarzda dekorasyona akort sağlaması hasebiyle sık sık tercih edilir.

Parlaklığını uzun seneler süresince severek kullanabileceğiniz akrilik kapaklarımız, özellikle çağcıl düşüncemlarımızda kulpsuz olarak tercih edilmektedir.

Antrasit renkli mobilyalar antrasit renk tonları minimalist dekorasyon tarzına dört dörtlük bir harmoni katkısızlar. Koltuklar ile masalar veya raflar kadar antrasit tonlarındaki antrasit duvar boyas mobilyalar yalın ve aydınlık çizgilerle birleşerek mekanlara çağcıl bir atmosfer katar.

Report this wiki page